Gelatinefri & vegansk slik

Gelatine er et fortykningsmiddel og kendes i håndkøb som husblas. Gelatine bruges specielt meget i vingummier, for at opnå en speciel struktur og tykkelse, som vi allerbedst kender fra vingummien selv. Gelatine er et biprodukt af blandt andet hud og knogler mv. fra henholdvis svin og køer og bruges i dag i stort set alt slik, da det er billigt at fremstille. Flere og flere firmaer er dog gået over til mere dyrevenlige alternativer, heriblandt det kendte Agar agar. Efter vores mening at dømme burde alt slik være vegansk, da det bestemt ikke går ud over smagen i de veganske slik produkter vi har været så heldige at være blevet introduceret for gennem flere forhandlere.

Men ikke alle kan tåle gelatine og heller ej alle spiser gelatine grundet værende vegetarer eller veganere, hvorfor vi har dedikeret denne side til at DU kan finde gelatinefri og vegansk slik, helt uden besvær.

Gelatinefri & vegansk slik