Against The Grain

Navnet Against the Grain er ikke bare et ordspil, det handler om hele vores filosofi og står for hvad Against the Grain tror på! Producenten tager den naturlige tilgang og siger nej til tilsætningsstoffer med målsætningen om at mad skal være sjovt for alle!

Alle produkterne er fremstillet af specialiserede bagere ved Island Bakery Organics på Scottish Isle of Mull. Island Bakery Organics opererer med strenge procedurer for at sikre at Against The Grain's cookies opfylderde krævende standarder for kvalitet og allergen kontrol.

For at kontrollere, at disse procedurer fungerer korrekt, er der et produktprøvningsprogram. Hver eneste cookie testes i bageriet for at kontrollere, at det opfylder de glutenfrie standarder, inden de får lov at forlade bageriet. Desuden sendes der også periodisk prøver til laboratorieanalyse for at verificere deres hvede-, gluten- og mælkefri status.

Alle cookies er lavet med økologisk dyrkede ingredienser og er certificeret af Soil Association. Produkterne overholder den gældende codex alimentarius standard for glutenfri mad og er opført i Celiac UK's katalog. Al Palmeolie tilsat produkterne er RSPO-certificeret.

Alle cookies produceret hos Against The Grain er fri for Hvede, Mejeriprodukter, Gluten, Æg, Kunstige konserveringsmidler, Kunstige aromaer, Kunstige farver, Tilføjet salt og Hydrogenerede fedtstoffer.