Sukkerfri vs. uden tilsat sukker

Sukkerfri vs. uden tilsat sukker

"Sukkerfri", "Uden tilsat sukker", "kunstige sødemidler", "indeholder naturlige sukkerarter". Hvad betyder dette og hvad er forskellen på sukkerfri og uden tilsat sukker? vi forstår så udmærket forvirringen og har forsøgt at forenkle den så du forstår hvad der menes.
De 10 sundeste chips på markedet

De 10 sundeste chips på markedet

Vi har været ude i marken for at prøvesmage et hav af chips varianter, for at finde frem til de sundeste chips du kan vælge at sætte tænderne i når du er lækker sulten. I vores jagt fandt vi frem til Chips lavet på både søde kartofler, blå majs, linser og diverse bønner! smagen gik vi naturligvis ikke på kompromis med.
Glutenfri slik og produkter - Den ultimative guide

Glutenfri slik og produkter - Den ultimative guide

Det kan være svært, ikke at må indtage gluten. Det kan være som følge af at man er allergiker, intolerant eller forsøger sig med at spise glutenfri af andre grunde. Vi har skabt en guide til dig, så du kan finde det glutenfri slik uden besvær når du er ude at handle i dagligvare butikkerne.
En verden fuld af vegansk slik

En verden fuld af vegansk slik

Det er ikke altid lige nemt når det kommer til at skulle finde vegansk slik til fredag aften. Vi er naturligvis behjælpelige med at guide dig rundt i denne jungle af ingredienser, tilsætningsstoffer og e-numre som har noget at gøre med animaler.
Er det sundt at spise snacks og bør du snacke?

Er det sundt at spise snacks og bør du snacke?

Om du skal snacke eller ej er ikke noget simpelt spørgsmål at besvare. Snacking afhænger som så meget andet helt og aldeles af dine mål; er du ude i et vægttab, muskelopbygning eller bruger du egentlig bare mest tid på at slappe af i sofaen derhjemme? hvad består den snack du har tænkt dig at spise i det hele taget af; er det ren sukker eller har den en nærringsmæssig værdi? er det en snack til dine børn? der er mange faktorer som spiller ind. Vi giver dig svaret og hjælper dig med fem nemme,...
9 måder sund slik er godt for dig på

9 måder sund slik er godt for dig på

Slik er ikke nødvendigvis så skidt som folk går rundt og tror. Du er sikkert bekendt med begrebe "alt med måde" og når det kommer til slik, selv sund slik, gør det sig helt sikkert gældende. Vi viser dig ni måder hvorpå slik er sundt for dig, dit helbred og din psyke. Når du så erstatter slikket med sund slik, så bliver det hele kun endnu bedre.
Kan jeg spise chokolade og droppe sukkeret?

Kan jeg spise chokolade og droppe sukkeret?

Er du en af de mange chokolade elskere derude og som desværre ikke bare kan sluge den ene plade efter den anden og stadigvæk holde formen, eller skal du igang med et vægttab? bare rolig, du behøves ikke undvære chokolade. Læs her hvordan du vælger den rigtige chokolade eller endda hvordan du selv kan lave den.
5 grunde til at spise sundt

5 grunde til at spise sundt

Her får du fem grunde til, at du bør spise sundt og erstatte dine cravings med sunde snacks i stedet for fedtede pomfritter og sukkerholdig sodavand.