Om butikken Helseslik

Vores firma

Vi har startet Helseslik med den passion at det skal være nemmere at vælge sundt når man vil snacke.

I en dagligdag hvor vi har travlt, er det ikke altid at vi vælger shopping i den lokale helsekost butik når der skal handles ind til fredagsslikket eller til dagligdagens snacks. Derfor har vi startet Helseslik - det skal være nemt at vælge sundt, også når du skal snacke eller spise slik. Her slipper du både for at gå i helsekost butikker og dagligvare butikker for at lede, lede og atter lede efter glutenfri, økologiske, veganske, vegetariske og sunde alternativer til det traditionelle slik og de traditionelle snacks.

Samtidig med vi gør det nemt sikrer vi dig:

  • Produkter af top kvalitet.
  • Hurtig kundeservice som altid svarer indenfor 24 timer (oftest vil du opleve svar i løbet af en time).
  • 14 dages returret 
  • Levering lige til døren

Teamet bag Helseslik

Teamet bag Helseslik er bestående af to unge personer af mandligt køn i midt tyverne, hvis passion er træning og særligt sund kost

Vi finder sund kost særligt interessant fordi at det kan smage mindst ligeså lækkert, som når du vælger at synde i sukkerfyldt kage. Samtidig oplever du ikke halsbrand, at vægten stiger, at fedtet vokser, dårlig energi, dårligt humør og du nedsætter en masse risiko faktorer ved at udskifte den dårlige mad, med sund mad - uanset om det indebærer snacks, slik eller dagligdagens fødevarer.

Jonas Moltke SørensenJonas Moltke Sørensen
Indehaver og lageransvarlig

Jonas er indehaver af Helseslik og beskæftiger sig til dagligt med at holde styr på lageret, bestille nye varer hjem, tager telefonen i kundeservice og afsender dine varer.

Helseslik i pressen

Skive folkeblad
"Åbner sund webshop: - Jeg fik et spark, og nu er jeg klar til at kæmpe"
Læs artiklen her: http://www.skivefolkeblad.dk/article/20170731/LOKALT/170739996