Sukkerfri vingummi med lavt kalorieindhold.
  • Sukkerfri vingummi med lavt kalorieindhold.

Nellie Dellies Vingummi (90 g)

21,95 kr.
Inkl. moms
Antal
Udsolgt

  • 100% sikker online bestilling 100% sikker online bestilling
  • Hurtig levering (1-2 dage) Hurtig levering (1-2 dage)
  • 14 dages fuld returret 14 dages fuld returret

Vingummierne her er farverige (uden tilsatte farvestoffer), velduftende, smager dejlig sødt og har en fantastisk konsistens som du næsten ikke kan skille fra den typiske vingummi. Nellie Dellies vingummi er 100% sukkerfri og er sødet med den naturlige plante stevia, som er ca. 100 gange sødere end sukker.

Smagen i vingummierne fremstår meget naturlig for smagsløgene i og med at man ikke er i tvivl om en naturlig frugtsmag. Et fantastisk alternativ til sukkerholdige vingummier.

Vingummierne her kan ikke tygges i urimelige mængder, da de er utroligt fiberrige hvorfor de skal indtages med rigeligt væske og forbehold for eventuel sart mave.

Ingredienser
Fyldemiddel (polydextose, oligofruktose, gelantine (fra okse), modificeret ærtestivelse, hvededextrin, surhedsregulerende middel (citronsyre), farvestoffer (caromin, klorofylkobber-kompleks), naturlige aromaer, konserveringsmiddel (kalikumsorbat), vegetabislk olie (her palmeolie, palmekerneolie, kokosolie), overfaldebehandlingsmiddel (carnaubavoks), sødestof (stevia glykosider).

Kan indeholde spor af gluten hvorfor ikke anbefalet til gluten allergikere/intolerente. 

Nellie Dellie

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
200 kcal
Fedt
0.1 g
- heraf mættede fedtsyrer
0.1 g
Kulhydrater
18 g
- heraf sukkerarter
2 g
Kostfibre
51 g
Protein
9 g
Salt
0.06 g