Mørk chokolade som er sukkerfri
  • Mørk chokolade som er sukkerfri

Balance Stevia Praliner uden tilsat sukker (115 g)

59,95 kr.
Inkl. moms
Antal
Udsolgt

  • 100% sikker online bestilling 100% sikker online bestilling
  • Hurtig levering (1-2 dage) Hurtig levering (1-2 dage)
  • 14 dages fuld returret 14 dages fuld returret

Disse lækre Praliner er helt uden sukker, de er nemlig sødet med den hundrede gange sødere plante end sukker, Stevia planten som er et kalorielet, sundere og mere naturligt alternativ til raffineret sukker. Chokoladerne er lavet i henholdsvis halv mælkechokolade og halv mørk chokolade (fordelt ligeligt over de enkelte chokolader således halvdelen af chokoladerne er af mørk chokolade og den anden halvdel af dem er mælkechokolade).

Æsken indeholder 12 chokolader.

Chokoladerne er generelt et forsøg på at lave sundere chokolade og disse er velegnede både som gaveforæring eller som eksklusive chokolader til kaffen, når du har gæster på besøg.

Klingele Balance er en målrettet belgisk chokolade fabrik, med et meget enkelt princip: "Kvalitet frem for alt”. Råvarerne er altid friske, rene, har bevaret den autentiske karakter og de  naturlige smagsstoffer. I udseendet af chokoladen er der lagt vægt på; klarhed, enkel elegance, lyse, karakteristiske farver. Balance serien er designet til diabetikere - alle produkter fra Balance serien er sukker-fri! Chokoladen i green serien (som denne er en del af), er fyldt med frisk frugt, vitaminer og antioxidanter. Balance chokolade indeholder cirka 15-20% færre kalorier end sammenlignelig chokolade.

Ingredienser
Fibre: Inulin, kakaomasse, kakaosmør, hasselnødder 12,5%, palmefedt, mælkepulver, Maltitol, Skummetmælkspulver, Emulgator: Soya lecithin, sødemiddel: stevia glykosider, naturlige aromaer